Gratis leren beleggen met cursus & e-book

Ben jij enthousiast om te starten met beleggen, maar je weet niet waar je moet beginnen? Wil je leren beleggen op een interactieve manier? Of weet je nog niet zeker of beleggen iets voor jou is, maar je wilt het wel proberen? Lees dan verder.

Door de lage rentes zijn er veel mensen die willen beginnen met beleggen. Vanuit mijn directe omgeving krijg ik haast wekelijks de vraag of ik hen kan helpen met de basis. Tegelijkertijd zijn er veel ‘finfluencers‘ ontstaan die elkaar aftroeven met beloftes van enorm rendement. Hierdoor is het krijgen van goede informatie steeds lastiger. Met als gevolg dat je onbewust fouten maakt, waardoor je niet de kans krijgt om een solide belegger te worden.

Mister Don is ooit begonnen als blog om mijn ervaringen als belegger te delen, en om anderen te helpen om op een bewuste manier in aandelen te investeren. Vandaar dat ik bezig ben met een gratis basiscursus beleggen, met de focus op passief investeren met minimaal risico.

En het mooiste? Deze cursus wordt volledig gratis. Ja, écht gratis. Het volledige programma. Ik wil de drempel zo laag mogelijk maken om te starten met beleggen. Na afloop krijg je de mogelijkheid om te doneren als de cursus jou geholpen heeft, maar dat is puur optioneel.

Wat gaat deze gratis cursus jou leren?

  • Hoe maak je een broker account aan? (DEGIRO is mijn favoriet)
  • Hoe bepaal je jouw doel met beleggen?
  • Passief beleggen met minimale risico’s
  • Hoe koop ik mijn eerste aandeel?
  • Handige basis strategieën, zoals dollar-cost averaging

Wil je weten wanneer de cursus beschikbaar is? Laat dan jouw e-mailadres achter, en dan zorg ik ervoor dat je een mailtje krijgt zodra de cursus beschikbaar is.

Mijn doel met deze cursus is niet om jou te helpen aan een enorm rendement, maar wel om jou de absolute basis bij te brengen, met de focus op het nemen van zo weinig mogelijke risico. Met die kennis kan je besluiten om passief te blijven beleggen, of om jezelf door te ontwikkelen naar een actieve belegger in individuele aandelen.

Ontvang direct het gratis e-book

Dan maak ik het nóg mooier voor je. Je ontvang namelijk direct het gratis e-Book “Mister Don: jouw eerste aandeel”.

In dit e-book leg ik in Jip en Janneke taal uit hoe jij zonder voorgaande kennis en ervaring leert om slim te beleggen. Daarbij hoort ook het besef wat de risico’s en valkuilen zijn, wat ervoor nodig is om succesvol te zijn én de essentiële theorie. Minder interactief dan de cursus, maar net zo leerzaam. 🙂

Het e-book bestaat uit vijf hoofdstukken:

  1. Introductie: geweldige stap
  2. Wat is beleggen?
  3. Wat voor belegger ben jij?
  4. Jouw eerste aandeel
  5. En nu?

Ik geef geen financieel advies, geen tips over welke aandelen je moet aanschaffen, geen strategie om een bovengemiddeld rendement te halen. Maar wel een eerlijk en praktisch stappenplan, met basiskennis en praktische voorbeelden die jou op weg helpen om succesvol en wel overwogen te beleggen.